Actueel

Nieuw uitje in de Peel: Slag in de schaduw

Een spannend en uitdagend spel voor jong en oud op zoek naar het ware verhaal van soldaat Private David McKellar (WOII).

Tijdens het spel ‘Slag in de schaduw’ ga je terug naar de dagen dat Private David McKellar en het ‘2nd Battalion the Gordon Highlanders’ in de omgeving van Meijel verbleven. Gewapend met een volledig uitgeruste pukkel (rugzak) en heuse legerfiets ga je op missie. In de pukkel vind je een aantal attributen en een opdrachtenboek. Het opdrachtenboek is 'jouw kompas' van, naar en tijdens een vijftal missies verdeeld over Meijel.

Tijdens de vele missies beklim je o.a. de kerktoren van Meijel; breng je een bezoek aan het oorlogsmonument; maak je kennis met het mijnenvegen; bezoek je enkele oorlogsbunkers welke deel uitmaken van de beroemde Peelraamstelling; en bedwing je ook nog eens de 23 meter hoge belforttoren aan de rand van Nationaal Park 'De Groote Peel'. Op iedere locatie dien je een missie te volbrengen en gaandeweg kom je steeds meer te weten over Private McKellar en hetgeen hij in Meijel e.o. tijdens de 2e wereldoorlog heeft meegemaakt.

‘Slag in de schaduw’ is bedacht en ontwikkeld door Buiten Zinnen en De Heere van Meijel. “Storytell over het oorlogsverleden van dit gebied, uitdagende opdrachten, en dat op de gaafste plekken van Meijel maken ‘Slag in de Schaduw’ in onze ogen een meer dan uniek spel voor jong & oud. Daarbij legt het ook nog eens een krachtige verbinding tussen de vele initiatieven die in Meijel de afgelopen jaren zijn uitgerold. Zo is het spel tot stand gekomen met de medewerking van Belfort Vossenberg, Heemkundevereniging ‘Medelo’ Meijel, Parochie Sint Nicolaas Meijel, Schutterij St. Willibrordus Meijel en Staatsbosbeheer. Een deel van de opbrengsten komen daarmee ook ten gunste aan deze initiatieven en dragen daarmee bij aan het behoud van al dat moois dat Meijel te bieden heeft.”

Meer info of reserveren? www.slagindeschaduw.nl


Vacatures

07 April 2022

Meewerkend Leidinggevende Horeca

Heb jij passie voor horeca/recreatie en haar gasten; heb je een flexibele houding en ben je een echte teamplayer? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Als meewerkend leidinggevende horeca ben jij samen met de teamleiders Horeca en 3 collega leidinggevenden verantwoordelijk voor de aansturing van ongeveer 25 gepassioneerde (veelal jonge) horecakanjers. Jij zorgt ervoor dat de dag/avond soepel verloopt. Je hebt gastvrijheid hoog in het vaandel staan en tijdens jouw aanwezigheid ontbreekt het onze gasten aan niets! Samenvattend, als meewerkend leidinggevende horeca speel jij een hele belangrijke rol in het functioneren van het gehele team en het behalen van de resultaten van ons horecabedrijf.

Dienstverband: 24 a 38 uur (vast)
Aanvang: per direct

Heb jij interesse of wil je meer weten? Mail naar of bel met Rudy Gommans: info@deheerevanmeijel.nl – 077 4661031Oproepkracht bediening

Ben jij…

- Op zoek naar een leuke bijbaan?

- Bereid om in het weekend te werken?

- 18 jaar of ouder, spontaan, gastvrij en flexibel?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden jou…

Een prettige werksfeer waarin flexibiliteit en collegialiteit voorop staan. En niet te vergeten; super gezellige zondagavondborrels die je niet wilt missen!

Dienstverband: op basis van oproep
Aanvang: per direct

Heb jij interesse? Stuur je motivatie en CV naar info@deheerevanmeijel.nlKeukenhulp / oproepkracht keuken

Heb jij passie voor koken en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Solliciteer dan nu voor keukenhulp bij De Heere van Meijel! Wij zijn op zoek naar een oproepkracht die onze koks in de keuken wil ondersteunen. Als keukenhulp werk je mee aan de 'mise en place' (voorbereidingen voor bijv. lunch en diner) en mag je o.a. lunchgerechten, voorgerechten, desserts en borrelplanken maken. Daarnaast help je de koks in de keuken waar nodig.

Interessant voor:

  • Beginnend kok/leerling kok die alvast wat ervaring op wil doen. (wij zijn een erkend leerbedrijf, dus we hebben ook mogelijkheden voor een stageplaats)
  • Volwassene die graag in de avonduren en weekenden wil werken of bij wie het goed uitkomt om in de avonduren en weekenden te werken i.v.m. kinderen
Dienstverband: op basis van oproep
Aanvang: per direct

Heb jij interesse of wil je meer weten? Mail naar of bel met Hans Peeters: info@deheerevanmeijel.nl – 077 4661031


Pubquiz data

21 March 2022
Quizen maar!

In samenwerking met Christiaan van Roij van Spek & Bonen organiseren wij op onderstaande data een pubquiz!

  • 29 april
  • 20 mei
  • 23 september
  • 28 oktober
  • 25 november
  • 30 december
Je kunt je opgeven door te mailen naar info@deheerevanmeijel.nl. Laat even je teamnaam achter en alle data die je mee wil doen!
Nu exclusief bij ons verkrijgbaar: het eerste bier uit De Hertog Jan Proeftuin!

Een heerlijke bourgondische chocolade stout gebrouwen op geheel Arcense wijze; prachtig in balans qua bitterheid en heerlijk doordrinkbaar. 

Lees hier meer over De Hertog Jan Proeftuin en over dit bijzondere bier.  

Kom jij een kruikje bij ons proeven?
Vijf jaar geleden opende De Heere van Meijel voor het eerst haar deuren. Om dat te vieren heeft De Heere van Meijel dit jaar verschillende gave acties en evenementen in petto. Een van deze acties betreft de introductie van een heus bierpaspoort.

Maarten Philipsen, teamleider grand café en slijterij, licht toe: “We willen graag onze liefde voor bier delen met onze gasten. Dat doen we al op allerlei manieren, maar met dit unieke bierpaspoort gaan we nog een stapje verder!”

Het bierpaspoort bevat een selectie van ruim 50 speciale bieren; verdeeld over verschillende categorieën. De gast bestelt een biertje wat op het bierpaspoort staat en dat wordt afgestempeld. Zo spaart de gast gaandeweg voor de nodige verrassingen; en bij een vol paspoort ontvangt men zelfs een fles van het eigen blond bier; ‘Pauke Pluum Blond’!

Maarten gaat verder: “Aankomende vrijdag geven we de eerste exemplaren uit aan onze leden van onze ‘sociëteit’, een fanatieke groep bierliefhebbers. Daarna mag iedereen genieten van het bierpaspoort”.

Het bierpaspoort is gratis verkrijgbaar bij De Heere van Meijel. We wensen u een smakelijke reis.