Actueel

Pauke Pluum bier, een echt Mééls doordrinkbaar blond bier dat zijn naam te danken heeft aan de markante cafébaas van De Zwaan, Pauke Pluijm (1920-1986).

Op zondag 6 juni 2021 zal het eerste vat ‘Pauke Pluum Blond’ op originele wijze arriveren bij De Heere van Meijel. Om stipt 15:00 uur trekt de brouwer met paard en wagen vanaf de Schoolstraat (de plek waar de laatste operationele brouwerij van Meijel heeft gestaan) door de Dorpsstraat, waarna het vat Pauke Pluum bier vervolgens geproefd kan worden bij De Heere van Meijel. En na dit vat is het bier voor een ‘aawerwèts sjònne prisj’ te verkrijgen.

Pauke Pluum is ook gebotteld in 0,75 liter flessen en is nu al verkrijgbaar in slijterij De Heerekamer.

Wees welkom op zondag 6 juni bij De Heere van Meijel en laat de glazen klinken op het geluk, de gezondheid en op elkaar; Vier het leven!

We moeten nog een paar weekjes geduld hebben; voordat we jullie weer binnen mogen verwelkomen. Maar inmiddels mag ons terras gelukkig weer wat langer open! Reden genoeg voor onze koks om weer vrijwel alles uit de kast te halen! 

Lunch en diner op ons terras
En zo serveren we vanaf deze week op vrijdag t/m zondag ook weer gerechten van onze dinerkaart op het terras. Bestellen van de lunchkaart kan van 12:00 tot 16:15 uur. Gerechten van de dinerkaart kunnen besteld worden van 17:00 tot 19:00 uur. 

Reserveren kan telefonisch vooraf; maar even spontaan aan komen waaien is ook geen enkel probleem. 

> Bekijk onze lunchkaart hier
> Bekijk onze dinerkaart hier

Take away lunch en diner
Daarnaast is het ook de komende tijd nog steeds mogelijk om te bestellen voor take away: Lunch van woensdag t/m maandag (12:00 tot 16:00 uur) en diner van vrijdag t/m zondag (17:00 tot 19:00 uur). Bestellen kan via 077-466 1031.

> Bekijk onze take away lunchkaart 
> Bekijk onze take away dinerkaart

Vier het leven!