Actueel

De Heere van Meijel is trotse sponsor geworden van de ‘Dames van Meijel’ (VC Peelpush Dames 1). De dames van de Meijelse volleybalvereniging zullen met het logo van De Heere van Meijel op hun shirts de wedstrijden gaan spelen.

Op de foto: Links: Paul Joosten (VC Peelpush), Rechts: Rudy Gommans (De Heere van Meijel)

Foto gemaakt door: VC Peelpush

Laatste spies van de maand

28 September 2018
De ‘Spies van de maand’ wordt bedacht door gasten van De Heere van Meijel, we kunnen immers niet alles zelf bedenken. Elke maand kiest ons personeel de beste spies uit de stapel inzendingen. Deze maand hebben we de laatste spies gekozen van deze actie. 

De ‘Spies van de maand winnaar’ mag met een vriend(in) de nieuwe ‘Spies van de Maand’ GRATIS komen eten (exclusief drankjes) en jouw bedachte spies komt een maand lang op onze kaart! 

De spies van de maand oktober, en daarmee de laatste spies van de maand winnares, is geworden:

'Thaise Spies' naar en idee van Natcharin RMay: Procureur (varkensvlees) gemarineerd in een Thaise marinade met noedelsalade en zoetzure saus. Geserveerd met huisgemaakte friet en mayonaise voor 18.0 euro

De Spies van de maand is alleen nog op donderdagen in oktober verkrijgbaar bij De Heere van Meijel.
De Heere van Meijel is trotse nieuwe naam- en hoofdsponsor van MZV Meijel!

De komende vier jaar zullen de mannen van de Meijelse zaalvoetbalvereniging onder de naam 'MZV De Heere van Meijel' de wedstrijden gaan spelen.

Klinkt goed toch?

De Heere van Meijel heeft zich geplaatst in de Koffie Top 100 van horecavakblad Misset Horeca. Dit jaar is De Heere van Meijel 80e van Nederland geworden en 15e van Limburg. Eigenaar Rudy Gommans en zijn moeder Mariet Gommans hebben voorheen al vaker in de Koffie Top 100 gestaan met hun vorige horecazaak Nostalgie eten & drinken.

’De presentatie is goed. Het melkschuim van de cappuccino ziet er prima uit. Nu met de hand geschuimd, maar er staat ook een Lattiz, vanwege de grote hoeveelheden cappuccino’s die de Heere van Meijel op piekmomenten bereidt en uitserveert. Wat ons verder opvalt, is dat alles hier blinkend schoon is. Mooi verzorgd, zowel het interieur als de buitenkant van de zaak’; en de gastvrijheid spat er vanaf, aldus de jury. 

Elk jaar wordt er door Misset Horeca een Koffie Top 100 samengesteld. Daarvoor zijn honderden bedrijven in heel Nederland in drie rondes bezocht door een vakjury met als doel: de beste koffiezaak van Nederland vinden. 

Oproepkrachten gezocht!

05 September 2018
Wij zijn per direct op zoek naar oproepkrachten voor:

Oproepkrachten restaurant en/of grand café
  • Vanaf 18 jaar
  • Tijden in overleg, maar vooral in de weekenden (middag en avond)
Oproepkrachten recreatie
  • Vanaf 20 jaar
  • In het bezit van een Rijbewijs B 
  • Tijden in overleg, maar vooral in de weekenden (ochtend en middag)
Interesse? Stuur je motivatie en CV naar info@deheerevanmeijel.nl