Actueel

Mosselavond

15 September 2021

Ben jij gek op mosselen? De komende vier vrijdagen kun bij ons komen genieten van heerlijke dagverse Zeeuwse mosselen uit Yerseke! 

Keuze uit bereiding met bier (Pauke Pluum) of wijn (Pinot Grigio).

Wanneer:

  • Vrijdag 17 september
  • Vrijdag 24 september
  • Vrijdag 1 oktober
  • Vrijdag 8 oktober

Je kunt op deze avonden ook gewoon van onze reguliere menukaart bestellen. Dus ook voor diegene die liever geen mosselen wil eten is er genoeg keuze!

Reserveer nu een tafel via 077 466 1031 of online via www.deheerevanmeijel.nl

Vier het leven!

Pauke Pluum bier, een echt Mééls doordrinkbaar blond bier dat zijn naam te danken heeft aan de markante cafébaas van De Zwaan, Pauke Pluijm (1920-1986).

Op zondag 6 juni 2021 zal het eerste vat ‘Pauke Pluum Blond’ op originele wijze arriveren bij De Heere van Meijel. Om stipt 15:00 uur trekt de brouwer met paard en wagen vanaf de Schoolstraat (de plek waar de laatste operationele brouwerij van Meijel heeft gestaan) door de Dorpsstraat, waarna het vat Pauke Pluum bier vervolgens geproefd kan worden bij De Heere van Meijel. En na dit vat is het bier voor een ‘aawerwèts sjònne prisj’ te verkrijgen.

Pauke Pluum is ook gebotteld in 0,75 liter flessen en is nu al verkrijgbaar in slijterij De Heerekamer.

Wees welkom op zondag 6 juni bij De Heere van Meijel en laat de glazen klinken op het geluk, de gezondheid en op elkaar; Vier het leven!