Actueel

Collega's gezocht!

20 September 2017

De Heere van Meijel zoekt collega's: Na 10 succesvolle jaren Nostalgie Eten & Drinken, zijn wij per december 2016 begonnen aan onze volgende stap in onze horeca carrière. Onder de naam ‘De Heere van Meijel’ hebben we op een nieuwe locatie een eigentijds concept gerealiseerd waarin de volgende kernwaarden een plek hebben: stoer, puur, ambachtelijk, natuurlijk, eerlijk, beleving en eenvoud.

Inmiddels zijn we enkele maanden onderweg en is de start overweldigend. De aanhoudende drukte en wens voor uitbreiding openingstijden maakt het noodzakelijk om het huidige team uit te breiden. Hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe collega's die ons team komen versterken:


Vacature Medewerker bediening

Dienstverband: 30 a 38 uur (vast)
Aanvang: per direct

Functieomschrijving:
• Je werkt 30 a 38 uur per week.
• Je hebt wisselende werktijden, overdag en/of s ‘avonds: doordeweeks, maar vooral in de weekenden.
• Je ontvangt een goed salaris.
• Je draagt samen met je collega’s verantwoordelijkheid over de organisatie van restaurant, grand café en terras.
• Je zorgt voor een perfect bezoek voor onze gasten. Dit in de breedste zin van het woord.
• Je stuurt het personeel in de restaurantbediening en bar aan, enthousiasmeert hen en zorgt voor een optimale bezetting tijdens de dienst.
• Je coördineert en controleert de afsluitprocedure en accordeert de gewerkte uren van de medewerkers tijdens jouw dienst.
• Je zorgt dat je vooraf goed bent geïnformeerd tijdens feesten en partijen zodat alles volgens afspraak gereed staat. Tijdens het feest ben je voor degene die het feest houden het aanspreekpunt en ben je de spin in het web tussen de organisatie en onze operationele afdelingen. Je bent gastheer of gastvrouw van deze dag voor zowel degene die het feest geeft als hun gasten.
• Je volgt de trends op foodgebied op de voet; gewoon omdat je dat leuk vindt, èn om het te kunnen toepassen in je werk!
• Je bedenkt leuke, unieke acties voor het café en restaurant.
• Je signaleert verkoopkansen
• Je bent verantwoordelijk dat de verkoopvloer er altijd perfect schoon, netjes en sfeervol bij ligt.
• Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
• Bij een goede ontwikkeling zijn er doorgroeimogelijkheden.
• In overleg stimuleren en faciliteren wij ook ontwikkeling middels cursussen en opleidingen.
• Je werkt op een fantastische locatie met geweldige collega’s en de leukste gasten op aarde.
• Je werkt in een bedrijf waar ook aandacht is voor jouw privéleven (Er is immers meer in het leven dan werken).

Vereiste ervaring: Ervaring in relevante bedrijven: 3 jaar
Vereiste opleiding: Middelbaar beroepsonderwijs

Wij bieden jou:
Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Salaris is in overeenstemming met ervaring en ontwikkeling, met kijkend naar de toekomst interne doorgroei mogelijkheden.

Naast deze vacature zijn wij ook op zoek naar oproepkrachten voor in de bediening/grand café (minimale leeftijd 18 jaar) en oproepkrachten voor in de afwas (minimale leeftijd 16 jaar).

Heb jij passie voor horeca en haar gasten; heb je een flexibele houding en ben je een echte teamplayer? 

Stuur dan je cv en motivatie naar info@deheerevanmeijel.nl

Contact
De Heere van Meijel
T.a.v. Rudy Gommans
Dorpsstraat 19
5768 CD Meijel
+31 774661031
www.deheerevanmeijel.nl
info@deheerevanmeijel.nl

Iedere maandag kun je bij De Heere van Meijel genieten van heerlijke Spare Ribs uit de Josper-oven! 500 gram voor 16 euro. Reserveer nu online via deze website een tafel of bel 077 466 1031.

Op dinsdag 13 juni vond in Arnhem bij Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn de presentatie plaats van het boek ‘Eredivisie Horeca 2017: AANGENAAM’. Een prachtig boek waarin het beste van de Nederlandse horeca te zien is en waar ook De Heere van Meijel een bijzonder plekje heeft gekregen.

AANGENAAM, maak kennis met de Eredivisie Horeca
Het boek ‘Eredivisie Horeca’ is een boek voor en door ondernemers. Leerzaam, vol inspiratie en met de nodige herkenning. Het bevat veertig portretten van toonaangevende horeca ondernemers uit heel Nederland. Ware koplopers op landelijk en/of provinciaal niveau. De Eredivisie Horeca is een initiatief van Lenting en Partners, een vooraanstaand adviesbureau voor zelfstandige horecabedrijven. Het is voor Ton Lenting en zijn partners een manier om waardering uit te spreken naar al deze ambitieuze en creatieve ondernemers. Ze noemen het een bloemlezing van het beste wat de Nederlandse horeca te bieden heeft.

Van Nostalgie naar Eredivisie
Via de ‘Misset Horeca Koffie Top 100’ maakte Ton Lenting in 2016 voor het eerst kennis met de ondernemers Mariet en Rudy Gommans uit Meijel, destijds exploiteerde zij nog ‘Nostalgie eten & drinken’. Lenting was onder de indruk van hun gedurfde project; de verbouwing van ‘Hotel De Zwaan’ naar ‘De Heere van Meijel’. Na wat gesprekken met Mariet en Rudy over hun visie op horeca en het zien van de cijfers wist Lenting het zeker; deze ondernemers hebben respect voor elkaar en de gemeenschap en verdienen een plek in de Eredivisie Horeca.

Zoals Lenting schrijft in het boek: ‘De naam De Heere van Meijel is een ode aan de gemeenschap en aan de (Limburgse) Peel, een gebied dat kampt met vergrijzing en leegstand. Met hun gedurfde project laten Mariet en Rudy Gommans zien dat de leefbaarheid niet uit zo’n gebied hoeft te verdwijnen en dat er altijd kansen zijn, ook op het platteland.’

Rudy licht trots toe: “Super gaaf om nu al landelijk erkenning te genieten over de manier waarop wij anno 2017 ons horecabedrijf runnen. Een mooi compliment voor ons als ondernemers; maar ook zeker voor ons team, onze gasten en onze partners. Even genieten met z’n allen en dan weer snel de handen uit de mouwen; om zo ook volgend jaar weer deel uit te kunnen maken van de Eredivisie Horeca”.