Actueel

NIEUWE DATUM DE GROËHTE VASTELAOVES THOESQUIZ

Opgelet allemaal!!! Door de avondklok hebben we besloten om onze fameuze vastelaoves thoesquiz een weekje te verplaatsen:

  • Nieuwe datum: zaterdag 13 februari 2020 vanaf 20.11 uur
  • Deze datum gaat hoe dan ook door!!!
  • Pakketten worden gemaakt zodat ze deelbaar zijn in 2 (in het geval van verlenging avondklok)
  • Alle teams krijgen de beschikking over 2 inlogmogelijkheden (voor het geval jullie moeten opsplitsen)

En omdat we jammergenoeg moeten verplaatsen en een beroep moeten doen aan alle teams die zich al opgegeven hebben, doen we er meteen een schepje bovenop!

Niemand minder dan de Toddezèk zal een live optreden verzorgen tijdens de quiz.

Heb je je al opgegeven voor quiz van 6 februari en heb je geen problemen met het verplaatsen van de quiz naar 13 februari? Dan hoef je verder niets te doen.

Kun je op deze datum niet of wil je toch graag annuleren, dan stuur ons een mail en we halen jullie van de deelnemerslijst.

Heb je je nog niet opgegeven? Foei…. Dit kan nog tot 6 februari a.s. Check hier de info voor opgeven:

VASTELAOVES PERSCONFERENTIE

In navolging van de persconferentie van Prins Mark I (Rutte) kunnen ook wij niet achterblijven en sturen wij u allen een officiële update van de regels rondom vastelaovend 2021 tot en met het einde van de lockdownperiode!
 

1. Wij vragen iedereen vriendelijk doch zeer dringend om op zaterdag 6 februari 2021 een ongekend joeksige thuisvariant van vastelaovend te vieren d.m.v. de Groëhte Vastelaoves Thoesquiz.

2. Kies uw beste vrienden uit (denk aan de coronaregels) en maak samen de keuze voor een gewenst overlevingspakket. Deelname is gratis bij het afnemen van een pakket (pakketkeuze zie https://www.deheerevanmeijel.nl/quiz).

3. Meld u zich tijdig aan (vóór 1 februari a.s.) via info@devermaekerij.nl, info@deheerevanmeijel.nl of info@dezoes.nl. Vermeld daarbij naam, teamnaam, aantal personen, pakketkeuze (met aantallen) en een mobiel nummer voor een Tikkie. Let op, vol is vol!

Mensen houdt u zich alstublieft aan bovenstaande regels want “alleen samen krijgen we het vastelaovesvirus onder controle”. Aldus uw presentator en Minister van Joeks en Plezeer Christiaan van Roij.

*NIEUW*

'T ‘erger dich neet roëhd, gael en greun vastelaovesspel’

Komend jaar helaas geen prinsen, optochten en grote feesten. Maar dat betekent NIET dat vastelaovend niet doorgaat. Integendeel, vastelaovend komt naar je toe.

Speel nu thuis het ‘erger dich neet roëhd, gael en greun vastelaovesspel’. Een uniek en joeksig spel met plezier gegarandeerd. Een must voor iedere carnavalsvierder!

1. Vastelaovesspel met 12 shotjes - € 24,95 *
2. Vastelaovesspel met 24 shotjes - € 34,95 *
3. Vastelaovesspel met 36 shotjes - € 44,95 *

* Exclusief verzendkosten a € 3,50

Bestellen?
Stuur een mail via info@deheerevanmeijel.nl met je gewenste bestelling (1, 2 of 3) en voeg je volledige adresgegevens en mobiele nummer toe. Na betaling van een tikkie/betaalverzoek via sms/whatsapp wordt het pakket meteen opgestuurd.

Afhalen?
Slijterij De Heerekamer, Dorpsstraat 19-21 in Meijel.

Vier het leven! ...vier Vastelaovend! ...ook thuis