Actueel

Van vrijdag 30 augustus tot en met dinsdag 3 september 2019 is het weer kermis in Meijel. De Heere van Meijel pakt vijf dagen uit met 100% feestgarantie en de entree is alle dagen gratis! 

Vrijdag 'The Thunderstrings'
Op vrijdagavond 30 augustus trapt niemand minder dan ‘The Thunderstrings’ de kermis af bij De Heere van Meijel.  Deze band doen de gouwe-ouwe tijden laten herleven! Jarenlang waren zij het succes achter de jaarlijks terugkerende reunie/fanavonden in Meijel. Zij werden ook regelmatig gevraagd om te spelen op grotere landelijke sixties-events, waar zij een aantal keren het podium deelden met topbands van wereldfaam waaronder The Animals, Dave Dee Dozy, The Fortunes, The Searchers, The Rubettes, The Equals, The Tremeloes, Pussycat, Chris Andrews, e.a. Dus dat wordt voetjes van de vloer en dansen maar! 

Zaterdag 'Da Vinci'
Zaterdag 31 augustus zal de band ‘Da Vinci’ de spreekwoordelijke tent op de kop zetten. Deze coverband brengt niet alleen de Rock-, Pop- en Disco klassiekers, maar neemt u mee op een muzikale reis langs alle muziekstijlen met artiesten zoals Barry White, Tina Turner, Bruce Springsteen, Marco Borsato, Van Halen, Dolly Parton, Stevie Wonder, Pink, Eurythmics, Total Touch, Phil Collins en vele, vele anderen. Hierin kenmerkt de band zich door veel medleys ten gehore te brengen, wat resulteert in een constante flow van beat en muziek. Dit levert een muzikale competitie op de dansvloer die de feestvreugde verhoogt!

Zondag KERMISCANTUS en 'De Heeren Van'
Op zondag 1 september zal de eerste editie van de KERMISCANTUS MEIJEL plaatsvinden met muzikale omlijsting van DJ Youp Fabé! Koning Pinteman zal vanaf 15:00 uur aantreden bij De Heere van Meijel en uiteraard voor voldoende vertier en gerstennat zorgen. Dus pilsies vast…. en drinken maar! Zorg ervoor dat je met je vrienden vooraan zit en reserveer nu een tafel via info@deheerevanmeijel.nl (deelname is gratis!).

Op zondagavond zal om ca. 20:00 uur de band ‘De Heeren Van’ het podium betreden. Op elke party waar ‘De Heeren Van’ verschijnt weten zij met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment alle harten te stelen. Door hun interactie betrekken zij het publiek bij het optreden. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten. Met een show vol licht, geluid en topentertainment!

Maandag 'DJ KICKEN'
Ken je deze nog?: Cause there ain’t no party…like an alcoholic party! Op maandag 2 september zal de allround party DJ KICKEN het dak eraf draaien. Bekend van Ain’t no party ( Like an alcoholic party ), Happy together, Yaya Kolo, Bass attack, Victory, i Wanna Dance With somebody en meer!  

Dinsdag 'The Morgen Freemans'
Dinsdags kun je op reservering mee doen met de Kermis High Bier/Wine met 4 drankjes en 4 hapjes voor slechts 19,50 euro p.p. Aanvang tussen 14:30 en 16:30 uur. Of kom gewoon gezellig borrelen in het Grand café of bij mooi weer op het terras. Met in de avond live muziek van het akoestische duo The Morgan Freemans. 

Woensdag 4 september is De Heere van Meijel weer regulier geopend voor de lunch en het Grand café.

Kermis Cantus Meijel

16 August 2019
Op zondagmiddag 1 september 2019 is het eindelijk zover... de langverwachte KERMIS CANTUS

Bereid je voor op een middag in de buitenlucht vol met zang, gezelligheid, vriendschap en voldoende gerstenat: 

- De Dorpsstraat gevuld met lange tafels. 
- Deelnemers met een cantusbundel in hun handen. 
- DJ Youp Fabé op het podium die het voortouw neemt bij het zingen van de liederen. 
- Vrienden en vriendinnen die gezellig met elkaar meezingen op de leukste en herkenbaarste nummers. 
- Meijelse cantusmeesters en -meesteressen die de deelnemers strikt in de gaten houden of men zich aan alle cantusregels houdt.
- Charmante obers die de gehele middag rondlopen waarbij men alleen bier, wijn of ranja kan bestellen. 
- En om het feestje compleet te maken zal in de avond de band 'De Heeren Van' het podium betreden in de zaal van De Heere van Meijel. 

Kortom: een kermisdag om nooit meer te vergeten!

Dus pilsies vast…. en drinken maar! 

Aanvang: 15:00 uur

Zorg ervoor dat je met je vrienden vooraan en bij elkaar zit en reserveer nu een tafel via info@deheerevanmeijel.nl (deelname is gratis!).

Mosselavonden

11 July 2019
Ben jij gek op mosselen? Kom dan op vrijdag 2, 9, 16 & 23 augustus bij ons genieten van heerlijke mosselen uit Yerseke! Keuze uit bereiding met bier of wijn.

Je kunt op deze avonden ook gewoon van onze reguliere menukaart bestellen. Dus ook voor diegene die liever geen mosselen wil eten is er genoeg keuze!

Reserveer nu een tafel via 077 466 1031 of per mail via info@deheerevanmeijel.nl

De Heere Pubquiz data

14 January 2019
Wil jij in 2019 geen Pubquiz missen? Noteer dan de volgende speeldata alvast in je agenda:

20 september
25 oktober
27 december (top 2000 of terugblik 2019)

Inschrijven:
Vorm een team van maximaal 6 personen en meld je tijdig aan via info@deheerevanmeijel.nl. Deelname is gratis!