Peelpush volleybaltoernooi

01 March 2018
Er komt in het weekend van 22, 23 en 24 juni 2018 tóch een Peelpush volleybaltoernooi! Eerder nog werd bekend gemaakt dat het toernooi in 2018 geen doorgang zou vinden i.v.m. onder andere de herinrichting van het gebied rondom de Meijelse Sporthal en het gebrek aan nieuwe kartrekkers. In de tussentijd hebben een aantal Meijelse ondernemers zich samen gepakt en een voorstel gedaan richting het bestuur van VC Peelpush om samen in 2018 toch een Peelpush toernooi te organiseren! 

Deze ondernemers zijn: YD Security, Party-verhuur d’n Hangtafel, NGS Audiotechniek en JH Prolights, Gemeenschapshuis D’n Binger en De Heere van Meijel. Het merendeel van deze ondernemers organiseert ook jaarlijks samen het evenement ‘Peel zonder Grenzen’ in Meijel. Zij zijn ervan overtuigd dat het Peelpush toernooi ook in 2018 behouden moet blijven en gaan in samenwerking met VC Peelpush het toernooi in 2018 organiseren. Met deze samenwerking heeft de werkgroep alles in huis om het Peelpush Toernooi 2018 tot een succes te maken.

Dus noteer het weekend van 22, 23 en 24 juni 2018 in je agenda!

Meer informatie over locatie, inschrijven, feestavonden etc. volgt zo spoedig mogelijk. Blijf ons volgen via de Facebookpagina van Peelpush Toernooi!