Bourgondische thuis kaartavond

23 March 2020

Vier het Leven! Ook thuis

In samenwerking met Brouwerij het Nest organiseren we DIT WEEKEND een bourgondische kaartavond bij jullie thuis.

Brouwerij 'Het Nest' is immers HET stadsbier uit het Belgische Turnhout; en Turnhout is weer de Europese hoofdstad als het gaat om speelkaarten. Laat daarbij speciaal bier en een gezellige kaartavond nu ook nog eens prima hand in hand gaan en daarmee was ons volgende idee in tijden van crisis geboren.

Komende donderdag tussen 18:30 en 20:00 uur bezorgen wij op bestelling een bierbox met 6 verschillende speciaal bieren van Brouwerij 'Het Nest' (met uitleg vd bieren) bij je thuis. Daarbij ontvang je natuurlijk het bijpassend glas van ons cadeau en een stok kaarten. Uiteraard zorgen we ook voor voldoende 'kaartspel-inspiratie; zodat je de avond zeker doorkomt'. (kosten a 18,90 p.p.)

(op vrijdag doen we alleen nog eventuele nabestellingen; indien de voorraad strekt)

Daarbij moedigen we het niet aan om met velen thuis samen te komen. Deze ouderwets gezellige spellenavond en bijbehorend pakket is bedoeld voor groepjes van 2 a 4 personen.
___________________________________

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Nodig maximaal 3 vrienden uit, zodat je (bij voorkeur) met z’n vieren bent

2. Plaats een bestelling via info@deheerevanmeijel.nl.

3. Pakketten worden donderdagavond tussen 18:30 en 20 uur je thuisbezorgd. We bezorgen thuis in Meijel en aangrenzende kernen. Woon je daarbuiten, nodigen we je van harte uit om het af te komen halen. (op vrijdag doen we in overleg alleen nog eventuele nabestellingen; indien de voorraad strekt)

4. Optioneel kun je dit pakket aanvullen met een ‘doe het zelf Nacho pakket’ a 12,50 per pakket (geschikt voor 3 a 4 p.). Chefkok Hans is eenmalig bereid om zijn ingrediënten en recept met jullie te delen. In 15 minuten maak je zelf de allerlekkerste nachos met sausjes en zelfs 'pulled pork'

5. Betalen doe je met een Tikkie.

6. Op de avond zelf zorg je dat de biertjes koud liggen; de oven voorverwarmd; en de kaarten geschud.

7. Uiteraard respecteren we deze avond ook de richtlijnen van het RIVM
____________________________________

Bestellen kan via info@deheerevanmeijel.nl. Bij opgave ontvangen we graag:
1. Naam
2. Aantal personen
3. Je bestelling (aantal bierpakketten + aantal Nacho pakketten)
4. Adres (voor de bezorging)
5. Mobiel telefoonnummer (hier sturen we een Tikkie op)
___________________________________

Let op:
De alcoholhoudende dranken welke we aanbieden leveren we uiteraard alleen aan de deur aan personen van 18 jaar en ouder. Gebruik verder je gezonde verstand; tijdens deze gezellige avond, maar ook daaromheen.