Vier vakantie in de Peel

15 June 2020
Jouw originele vakantieplannen in duigen? Niet getreurd, kom en ‘Vier Vakantie!’ met De Heere van Meijel op een unieke manier in ons eigen land, in de Peel!

Zou jij gaan backpacken, bourgondisch genieten in een all inclusive resort of op zonvakantie gaan? Dat kan alsnog, maar dan net effe anders. Onder het motto ‘Vier het leven… vier vakantie!’ organiseert De Heere van Meijel unieke dagjes uit in de Peelomgeving met net dat extra vakantie-tintje. 

Ivo Naus, manager recreatie bij De Heere van Meijel, vertelt: “Wij verhuren diverse voertuigen waarmee je op unieke wijze onze mooie peelomgeving kunt verkennen. We hebben voor ieder wat wils; zo kan de avontuurlijke ‘reiziger’, die houdt van actie en uitdaging, gaan crossen op een FatMax kickbike en de ‘cultuursnuiver’ bijzondere plekjes in de Peel gaan ontdekken middels een toertocht in een echte Legerjeep uit de jaren 50 of typisch Oost-Duitse trabant. Daarnaast ontwikkelen we samen met collega ondernemers in de omgeving momenteel leuke nieuwe combi arrangementen, zo hebben we onlangs de ‘van Peel naar Kasteel-route’ gelanceerd in samenwerking met Kasteel de Keverberg, Buiten Zinnen en Baron Frits uit Kessel en zijn we bezig met een ludieke wandeling door de Peel in samenwerking met ‘Vrienden van de Peel’ in Ospel.”
Rudy Gommans, eigenaar van De Heere van Meijel, licht verder toe: “Ondanks dat de aanleiding natuurlijk verre van leuk is; brengt een crisis ook altijd weer nieuwe kansen. En die zijn soms letterlijk en figuurlijk dichterbij dan je ooit denkt! En dat natuurlijk allemaal ‘coronaproof’.”

De ‘stewardessen’ en ‘stewards’ van De Heere van Meijel staan er klaar voor om je zonder turbulentie, zonder lange inchecktijden en geen overvolle koffers alsnog op vakantie te sturen! "Boek je vlucht….uhm… dagje uit bij De Heere van Meijel….’’

Kijk voor meer informatie op: www.deheerevanmeijel.nl/dagrecreatie