NIEUW: Uniek wandelarrangement De Peel

13 July 2020

‘Struinen door de tijd’

Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peel middels deze unieke wandeltocht van Meijel naar Ospel óf van Ospel naar Meijel. Aan de hand van een routebeschrijving maak je een prachtige wandeling door de Peel. Onderweg breng je een bezoek aan een wel heel bijzondere historische plek:

Vossenberg – Meijel, deel uitmakend van de Peel-Raamstelling die in 1939 werd aangelegd als verdedigingslinie i.v.m. de oorlogsdreiging. Bewonder hier de zes bunkers (kazematten) die verborgen liggen tussen de planten en ervaar hoe de soldaten hier dekking zochten en vochten voor hun vrijheid.  Beklim de toren ‘Belfort Vossenberg’ die hier in 2019 is neergezet en geniet van een prachtig uitzicht over de Peel op maar liefst 22 meter hoogte.

Aansluitend aan de wandeling geniet je van een heerlijke lunch bij ‘Vrienden van de Peel’ in Ospel óf bij ‘De Heere van Meijel’ (afhankelijk van de startplek). En alsof dit alles nog niet genoeg is, wordt je in een echte DAF Legertruck terug gebracht naar je startplek en beleef je met een voldaan gevoel de vrijheid door de ogen van een echte soldaat!

Programma:

09:30 uur           
Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai bij ‘Vrienden van de Peel’ óf ‘De Heere van Meijel’ (vrije keuze, is ook meteen de startplek van de wandeling)

10:00 uur           
Start ‘Wandeling de Peel’ (11,9 km) inclusief lekkers voor onderweg.

13:00 uur           
Verrassingslunch bij ‘Vrienden van de Peel’ of ‘De Heere van Meijel’ (afhankelijk van startplek) excl. drankjes

Ca. 15:00 uur   
Terugrit naar startplek in een echte DAF Legertruck!

Van 1 tot 8 personen

€ 28,50 p.p.

Inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai
  • Routebeschrijving van een mooie wandeling
  • Lekkers voor onderweg
  • Verrassingslunch excl. drankjes bij Vrienden van de Peel óf De Heere van Meijel (afhankelijk van startplek)
  • Rit in een echte DAF Legertruck uit de jaren 50

Reserveren? 

Bel 07 466 1031 of mail naar info@deheerevanmeijel.nl