Kerst 2020 bij De Heere

05 October 2020

Samen zorgeloos kerst vieren met een heerlijk diner bij De Heere van Meijel.

2020 is tot nu toe een bijzonder jaar voor iedereen. We hebben te maken met diverse maatregelen rondom het Corona-virus. Juist in deze tijden is het samen zijn met familie en vrienden tijdens de feestdagen een moment om naar uit te kijken, maar uiteraard wel op een veilige en verantwoorde manier.

Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden met kerst bij De Heere van Meijel. Mochten er na dit schrijven nog zaken niet duidelijk zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Op 1e kerstdag serveren wij zowel in de middag als in de avond een 4-gangen keuzemenu. Op 2e kerstdag hebben we alleen een avondsessie. 

(alleen op reservering en vol = vol)

‘s middags

U wordt 1e kerstdag om 12:30 uur ontvangen met een cava van het huis. Om 12:45 uur gaan we aan tafel en het diner heeft haar eindtijd omstreeks 16:30 uur.

‘s avonds

U wordt beide avonden om 17:45 uur ontvangen met een cava van het huis. Om 18:00 uur gaan we aan tafel en het diner heeft haar eindtijd omstreeks 21:30 uur.


4-gangen kerstmenu:

 

Voorgerechten plank om te delen
geserveerd per tafel bestaande uit;

Kalfspasteitje – hammousse met  groene asperge en gedroogde Gandaham - garnalencocktail – gerookte kalkoen met cranberrycompote -  reepastei met een hertenbitterbal en gedroogd fruit


Keuze soep
met de keuze uit:

 • Bouillon van strandkrabbetjes
  rivierkreeftjes – room
 • Soep van gepofte knolselderij
  appel - spekjes

 • Bospaddenstoelenbouillon

 

Keuze hoofdgerecht
met de keuze uit:

 • Konijnenbout op Limburgse wijze
  stamppotje van boerenkool – spekjes
 • Rundersukade op 2 manieren
  gegrild – zacht gegaard in knoflook tijm jus – geroosterde groente
 • Kabeljauwhaas met krokante kruidenkorst
  risotto – doperwten – gepofte tomaatjes
 • Parelhoenfilet
  moriellesaus – geroosterde groente

Hoofdgerechten worden geserveerd met friet en mayonaise.

 

Nagerecht

‘Zoet om te delen’
geserveerd per tafel bestaande uit;

bananenbavarois – chocolademuffin – milkshake van nutella – krokant van ontbijtkoek – sinaasappel sorbetijs - gefrituurde banaan

 

 • Mocht uw gezelschap dieetwensen hebben, dan vernemen wij dat graag op voorhand, doch uiterlijk gelijktijdig met het doorgeven van de exacte aantallen. Uiteraard verzorgen we voor deze gasten een passend alternatief.
 • Voor kinderen en vegetariërs is er de mogelijkheid voor een aangepast menu. Informeer naar de mogelijkheden.
 • Mocht u of iemand uit uw gezelschap tijdens deze dagen helaas toch klachten ervaren passend bij een COVID-19 besmetting dan vragen wij u vriendelijk, maar dringend om tijdig uw reservering aan te passen / te annuleren.

 

De kosten van het kerstdiner zijn als volgt:

 • Kerstdiner 4-gangen € 45,90 p.p.
 • Kindermenu 4-gangen € 24,50 p.p.

 

De genoten consumpties worden verrekend tegen de regulier geldende tarieven van De Heere van Meijel.


Mocht u reserveren dan heeft u vervolgens tot dinsdag 8 december de mogelijkheid om uw menukeuze telefonisch (077 466 1031), of via de mail (info@deheerevanmeijel.nl) door te geven. 

Wij zien er naar uit om u als gast te mogen ontvangen met de kerstdagen bij De Heere van Meijel. Mochten er verdere vragen zijn dan vernemen wij dit graag. 

Vier het leven! Vier kerst!