De Heere van Meijel en TWC de Vélo organiseren Kwaremont toertocht

23 March 2023

Op zondag 2 april (de dag van De Ronde van Vlaanderen) vindt in Meijel de eerste editie plaats van de ‘Kwaremont Toertocht’, georganiseerd door TWC de Vélo en ‘Kwaremont Koerse Kaffee’ De Heere van Meijel. Een wielertocht van 100 km waar de mooie sport ‘wielrennen’ samen komt met bourgondisch genieten en gezelligheid.


Frans-jozef Maas, voorzitter van TWC De Vélo Meijel, en Arjan van Ansem van De Heere van Meijel hebben de koppen bij elkaar gestoken en een geweldige route uitgezet van Meijel richting Duitsland en weer terug. De route brengt je langs de mooiste dorpjes en wegen en er is tevens een pauzeplek met versnaperingen inbegrepen bij Boscafé De Grens in Reuver. Kijk bij terugkomst ‘De Ronde van Vlaanderen’ op verschillende TV-schermen in het ‘Kwaremont Koerse Kaffee’ van De Heere van Meijel onder het genot van een heerlijke kop soep en bijvoorbeeld een Kwaremont Blond van de tap.

 
Meefietsen?

Voorinschrijving is al mogelijk via https://www.fietssport.nl/toertochten/54212 of kom op de dag zelf tussen 8:00 en 9:00 uur naar De Heere van Meijel en haal de kopman/-vrouw in je naar boven.


Bijschrift foto: Frans-jozef en Arjan kijken uit naar een mooie eerste editie van de ‘Kwaremont toertocht’.