Op zoek naar een toffe werkplek als souschef? Bij De Heere van Meijel hebben we per direct plek voor een enthousiaste souschef in ons hardwerkende keukenteam bestaande uit onze smaakmakers Hans, Rob, Artur, Bas en Mees.
Wie ben jij:
Wat bieden wij jou:
Werken bij De Heere van Meijel:
Als souschef ben je verantwoordelijk voor het bereiden van
gerechten in de open keuken van De Heere van Meijel. In deze rol geef je
daarnaast samen met de chef-kok leiding aan het keukenteam. Je gaat werken in
een optimaal ingerichte en uitgeruste keuken, waar onze gerechten op een
verrassende manier worden bereid in de unieke, op houtskool gestookte Josper
Grilloven.
Samen met je collega’s in de keuken en bediening zorg je voor een optimale gastenbeleving, waarbij smaak, constante kwaliteit, presentatie en efficiency de sleutelwoorden zijn in zowel de procesgang; als bij het eindproduct dat wordt uitgeserveerd.
De Heere van
Meijel kent daarbij een hoge dynamiek in de keuken. Uiteraard hebben we een
diner-, lunch- en borrelkaart; maar we koken gemiddeld ook 4 dagen per week
voor het lokale kinderdagverblijf. Daar bovenop ontvangen we vele gasten op
onze recreatieve uitjes. Die uitjes gaan vaak gepaard met een heerlijk
bourgondisch arrangement. Dit varieert van een a la carte lunch/diner tot een uitgebreide
BBQ. Er is dus geen seizoen en dag hetzelfde; maar dat maakt een baan bij De
Heere van Meijel juist zo leuk.
Solliciteren:
Kom je graag een keer vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact met ons op.
Neem contact met ons op via info@deheerevanmeijel.nl of bel naar 077 466 1031