Reserveren

Dagrecreatie in de Peel

De Heere van Meijel is gevestigd in hartje Meijel, kruispunt in de Peel. Wij verhuren diverse voertuigen waarmee u op unieke wijze onze mooie peelomgeving kunt verkennen. Kijk voor meer informatie op de betreffende website: www.tuktukindepeel.nl | www.swingtrikeindepeel.nl | www.snorfietsindepeel.nl | www.trabantindepeel.nl | www.legerjeepindepeel.nl 
Kom gewoon langs en verken onze mooie Peelomgeving!

Tuk Tuk in de Peel

Dagje uit met je vrienden, bedrijf of familie? Trek eropuit met de Tuk Tuk! Vanuit 'De Heere van Meijel' kunt u gedurende 2 of 3 uur een Tuk Tuk huren en een toertocht maken door de prachtige omgeving die Meijel rijk is. U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. Geniet van het uitzicht, de omgeving en het zonnetje vanuit je eigen TukTuk. Én is het weer wat minder dan doen we de schermen dicht en merk je er niets meer van.

Ga naar de website

Swingtrike in de Peel

Ontdek deze nieuwe outdoorsensatie: Cruisen door natuurgebied ‘De Groote Peel’ op een Swingtrike!

Website

Trabant in de Peel

Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant.

Website

Snorfiets in de Peel

Waan je voor even terug in de ‘goeie ouwe tijd’ en maak een toertocht op een TOMOS snorfiets, de klassieke snorfiets uit de jaren zestig. Website

Legerjeep in de Peel

Wel eens in een echte legerjeep gereden? Ervaar het nu bij Legerjeep in de peel en ga op een spannende ontdekkingsreis naar de Tweede Wereldoorlog!

Website