Slijterij en Proeflokaal

Laat uw zintuigen prikkelen door het royale aanbod van vele bijzondere bieren, speciaal geselecteerde wijnen, likeuren met een goed verhaal en uiteraard prachtige Whisky's en Gins. Om jezelf of een ander mee te plezieren. Van harte welkom in 'De Heerekamer'.

Volg 'De Heerekamer' op Facebook en Instagram voor leuke acties en aanbiedingen!

Het verhaal achter De Heerekamer

Welkom in de Heerekamer (ook wel pronkkamer genoemd) van De Heere van Meijel. Deze ruimte vormde vroeger de woonkamer in de langgevelboerderij van de familie Pluijm en werd door vader Frans alleen bij speciale gelegenheden gebruikt. Begin 20e eeuw kwam de familie hier vaak na de zondagse kerkgang samen voor een lekkere versnapering. De kamer was altijd mooi ingericht en werd vooral gebruikt voor het ontvangen van bezoek. Hier bewaarde de familie het mooiste wat ze hadden. Al genietend van een goed glas bier, een volle klassieke whisky; en in die tijd een goede sigaar werd er o.a. stevig gediscussieerd over de dagelijkse dorpsproblematiek...

...de tijden vervliegen, maar vandaag de dag nodigt het team van De Heere van Meijel u graag uit voor een bezoek aan hun eigentijdse Heerekamer. Laat uw zintuigen prikkelen door het royale aanbod van vele bijzondere bieren, speciaal geselecteerde wijnen, likeuren met een goed verhaal en uiteraard prachtige Whisky's en Gins. Van harte welkom in 'De Heerekamer'.

Openingstijden De Heerekamer

  • maandag      10:00 - 18:00 uur
  • dinsdag         gesloten
  • woensdag     10:00 - 18:00 uur
  • donderdag    10:00 - 18:00 uur
  • vrijdag          10:00 - 18:00 uur
  • zaterdag       10:00 - 17:00 uur
  • Ook buiten de openingstijden geven we u graag een kijkje in onze Heerekamer als u zich even meldt bij één van de medewerkers van De Heere van Meijel
U kunt ons uiteraard ook altijd even bellen (077-4661031) of mailen (info@deheerevanmeijel.nl) en waar mogelijk helpen we u direct.