Hemelse Bierwandeling op Hemelvaartsdag

17 April 2024

Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, kun je in en rondom Meijel hemels genieten in de natuur tijdens de ‘Hemelse bierwandeling’ georganiseerd door De Heere van Meijel in samenwerking met www.kerktorenbeklimmen.nl.

Je maakt een mooie bourgondische wandelroute van ongeveer 7 kilometer waarbij we een knipoog maken tussen hemelvaartsdag en het bourgondische buitenleven in en om Meijel. Ook breng je een bezoek aan de kerktoren van Meijel en word je getrakteerd op een prachtig uitzicht over Meijel.

Begin en eindpunt zijn bij De Heere van Meijel en onderweg hebben we 3 hemelse locaties die we aan doen. In totaal 5 stops; met 5 bijzondere verhalen; met 5 hemelse bieren; en 5 hemels lekkere hapjes.

‘Vier het leven’, zo luidt de slogan van De Heere van Meijel. En volgens team De Heere van Meijel is Hemelvaartsdag de ideale vrije dag om iets leuks te gaan doen en te genieten van het bourgondische leven buiten.

De start van de bierwandeling is tussen 13:30 uur en 15:00 uur in de proeftuin van De Heere van Meijel. Vanaf ca 15:30 uur zal DJ Le Sjief muziek draaien in de proeftuin en kan er heerlijk (na)geborreld worden met hopelijk een lekker lentezonnetje.

Meewandelen?
Tickets zijn vanaf woensdag 24 april te koop aan de bar van De Heere van Meijel voor 39,50 euro p.p. (inclusief vijf speciaalbieren en vijf handgerechten). Wens je een alcoholvrije tocht te maken, dan denken we natuurlijk graag met je mee.