Collega's gezocht!

02 June 2017

De Heere van Meijel zoekt collega’s: Na 10 succesvolle jaren Nostalgie Eten & Drinken, zijn wij per december 2016 begonnen aan onze volgende stap in onze horeca carrière. Onder de naam ‘De Heere van Meijel’ hebben we op een nieuwe locatie een eigentijds concept gerealiseerd waarin de volgende kernwaarden een plek hebben: stoer, puur, ambachtelijk, natuurlijk, eerlijk, beleving en eenvoud.

Inmiddels zijn we enkele maanden onderweg en is de start overweldigend. De aanhoudende drukte en wens voor uitbreiding openingstijden maakt het noodzakelijk om het huidige team uit te breiden. Hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken:


Vacature Souschef


Dienstverband: 38 uur (vast)
Aanvang: per direct

Functieomschrijving:
• Je werkt 38 uur per week.
• Je hebt wisselende werktijden, overdag en/of s ‘avonds: doordeweeks, maar vooral in de weekenden.
• Je ontvangt een goed salaris.
• Je hebt leidinggevende kwaliteiten, zodat je de chef-kok kunt vervangen als hij er niet is.
• Je bent sociaal vaardig. Een belangrijk aspect om in een team te functioneren; maar ook om je collega’s optimaal te kunnen motiveren en laten presteren.
• Je bent ambitieus en ziet je baan als een opstap naar meer…  …hiermee bedoelen we geen ‘job hopper’. Wij zoeken namelijk een stabiele factor in ons stabiele team.
• Je draagt (pro)actief bij aan de ontwikkeling en calculatie van nieuwe receptuur en aan vernieuwing in de menukaart.
• Je bereidt gerechten volgens recept en eigen planning en hebt hierbij kwaliteit en presentatie hoog in het vaandel staan.
• Je draagt verantwoordelijkheid over de organisatie van de keuken.
• Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
• Je kookt ± twee keer per week in de ochtend voor Stichting Kinderopvang Meijel.
• Bij een goede ontwikkeling zijn er doorgroeimogelijkheden.
• In overleg stimuleren en faciliteren wij ook ontwikkeling middels cursussen en opleidingen.
• Je werkt op een fantastische locatie met geweldige collega’s en de leukste gasten op aarde.
• Je werkt in een bedrijf waar ook aandacht is voor jouw privéleven (Er is immers meer in het leven dan werken).

Vereiste ervaring: Ervaring in relevante bedrijven: 3 jaar
Vereiste opleiding: Middelbaar beroepsonderwijs


Vacature Zelfstandig werkend kok


Dienstverband:
38 uur (vast)
Aanvang: per direct

Functieomschrijving:
• Je werkt 38 uur per week.
• Je hebt wisselende werktijden, overdag en/of s ‘avonds: doordeweeks, maar vooral in de weekenden.
• Je ontvangt een goed salaris.
• Je draagt verantwoordelijkheid over de organisatie van de keuken.
• Je bereidt gerechten volgens recept en eigen planning en je hebt hierbij kwaliteit en presentatie hoog in het vaandel staan.
• Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
• Je kookt ± twee keer per week in de ochtend voor Stichting Kinderopvang Meijel.
• Bij een goede ontwikkeling zijn er doorgroeimogelijkheden.
• In overleg stimuleren en faciliteren wij ook ontwikkeling middels cursussen en opleidingen.
• Je werkt op een fantastische locatie met geweldige collega’s en de leukste gasten op aarde.
• Je werkt in een bedrijf waar ook aandacht is voor jouw privéleven (Er is immers meer in het leven dan werken).

Vereiste ervaring: Ervaring in relevante bedrijven: 3 jaar
Vereiste opleiding: Middelbaar beroepsonderwijs


Vacature Kok

Dienstverband: 30 a 38 uur (vast)
Aanvang: per direct

Functieomschrijving:
• Je werkt 30 a 38 uur per week.
• Je hebt wisselende werktijden, overdag en/of s ‘avonds: doordeweeks, maar vooral in de weekenden.
• Je ontvangt een goed salaris.
• Je verricht voorbereidende werkzaamheden zoals wassen, snijden, (voor)koken, etc. Kwaliteit staat daarbij altijd hoog in het vaandel.
• Je assisteert bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen.
• Je ondersteunt bij het bereiden van gerechten of gerecht-gedeelten volgens recepturen en naar aanwijzing van de chef-kok. Daarbij voer je tussentijds kwaliteitscontroles uit (gaarheid, smaak, kleur, e.d.).
• Je maakt borden op naar de presentatiestandaarden om ze vervolgens door te geven.
• Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
• Je ondersteund ± twee keer per week in de ochtend bij de bereiding van de maaltijden voor Stichting Kinderopvang Meijel.
• Bij een goede ontwikkeling zijn er doorgroeimogelijkheden.
• In overleg stimuleren en faciliteren wij ook ontwikkeling middels cursussen en opleidingen.
• Je werkt op een fantastische locatie met geweldige collega’s en de leukste gasten op aarde.
• Je werkt in een bedrijf waar ook aandacht is voor jouw privéleven (Er is immers meer in het leven dan werken).

Vereiste ervaring: Ervaring in relevante bedrijven: 1 jaar
Vereiste opleiding: Middelbaar beroepsonderwijs


Vacature Medewerker bediening

Dienstverband: 30 a 38 uur (vast)
Aanvang: per direct

Functieomschrijving:
• Je werkt 30 a 38 uur per week.
• Je hebt wisselende werktijden, overdag en/of s ‘avonds: doordeweeks, maar vooral in de weekenden.
• Je ontvangt een goed salaris.
• Je draagt samen met je collega’s verantwoordelijkheid over de organisatie van restaurant, grand café en terras.
• Je zorgt voor een perfect bezoek voor onze gasten. Dit in de breedste zin van het woord.
• Je stuurt het personeel in de restaurantbediening en bar aan, enthousiasmeert hen en zorgt voor een optimale bezetting tijdens de dienst.
• Je coördineert en controleert de afsluitprocedure en accordeert de gewerkte uren van de medewerkers tijdens jouw dienst.
• Je zorgt dat je vooraf goed bent geïnformeerd tijdens feesten en partijen zodat alles volgens afspraak gereed staat. Tijdens het feest ben je voor degene die het feest houden het aanspreekpunt en ben je de spin in het web tussen de organisatie en onze operationele afdelingen. Je bent gastheer of gastvrouw van deze dag voor zowel degene die het feest geeft als hun gasten.
• Je volgt de trends op foodgebied op de voet; gewoon omdat je dat leuk vindt, èn om het te kunnen toepassen in je werk!
• Je bedenkt leuke, unieke acties voor het café en restaurant.
• Je signaleert verkoopkansen
• Je bent verantwoordelijk dat de verkoopvloer er altijd perfect schoon, netjes en sfeervol bij ligt.
• Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
• Bij een goede ontwikkeling zijn er doorgroeimogelijkheden.
• In overleg stimuleren en faciliteren wij ook ontwikkeling middels cursussen en opleidingen.
• Je werkt op een fantastische locatie met geweldige collega’s en de leukste gasten op aarde.
• Je werkt in een bedrijf waar ook aandacht is voor jouw privéleven (Er is immers meer in het leven dan werken).

Vereiste ervaring: Ervaring in relevante bedrijven: 3 jaar
Vereiste opleiding: Middelbaar beroepsonderwijs


Wij bieden jou:

Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Salaris is in overeenstemming met ervaring en ontwikkeling, met kijkend naar de toekomst interne doorgroei mogelijkheden.

Heb jij passie voor horeca en haar gasten; heb je een flexibele houding en ben je een echte teamplayer? 

Stuur dan je cv en motivatie naar info@deheerevanmeijel.nl

Contact
De Heere van Meijel
T.a.v. Rudy Gommans
Dorpsstraat 19
5768 CD Meijel
+31 774661031
www.deheerevanmeijel.nl
info@deheerevanmeijel.nl