Uiteten in de maand juni?

07 May 2020

Yes! Vanaf 1 juni mogen we weer SAMEN met jullie ‘het leven vieren’!’ 

We staan te springen om jullie weer welkom te heten in onze zaak en op ons NIEUWE terras! Uiteraard willen we jullie daarbij weer zo vertrouwd en gastvrij mogelijk van dienst zijn, maar natuurlijk wel corona-proof

Na uren aan de tekentafel te hebben doorgebracht om ons een weg te banen door het web van regels en wetten; hebben we de plannen voor de uitvoering eindelijk naar volle tevredenheid klaar. Daarmee is het weer mogelijk om te reserveren voor de maand Juni.

Vanuit de overheid hebben we hier wel de nodige spelregels en beperkingen voor opgelegd gekregen. Maar met ieders medewerking zijn wij er van overtuigd dat we er samen met jullie een gaaf corona-proof feestje van kunnen maken:

 • Voor de maand juni zijn al onze reguliere openingstijden weer van toepassing.
 • Voor een plekje met de lunch en diner dien je te reserveren; zo ook voor de borrel.
 • Hoewel jullie dat niet gewoon van ons zijn; gaan we door de beperkte capaciteit voor de maand juni naar dubbele shifts: Een lunchtafel kun je reserveren voor 1,75 uur en een dinertafel voor 2,25 uur. De late shift van het diner heeft daarbij het voordeel dat je nog even lekker kunt natafelen.
 • Door de 1,5 meter maatregel adviseren wij om met max. 4 personen te komen borrelen, lunchen of dineren. In die samenstelling kunnen we namelijk altijd een gezellig, sfeervol plekje garanderen. Grotere gezelschappen zijn ook van harte welkom, maar besef wel dat je behoorlijk ver van elkaar komt te zitten. Uitzondering hierop zijn gezinnen die onder 1 dak wonen.
 • Reserveren kan via de mail (info@deheerevanmeijel.nl) en/of telefonisch (077 466 1031).
 • Bij reservering vragen we ook naar de samenstelling van uw gezelschap. Dit bepaalt namelijk mede of u kort bij elkaar mag zitten of dat we de 1,5 meter moeten hanteren.
 • Een reservering is pas definitief als we deze middels een mail hebben bevestigd. In deze mail geven we u nadere praktische informatie over uw bezoek aan De Heere van Meijel tijdens ’t tijdelijke abnormaal.
 • Spontaan aankomen mag ook; waarbij we dan bij aankomst uw reservering te plekke aannemen (mits we beschikbaarheid hebben).
 • Natuurlijk blijven we voorlopig graag nog actief met afhalen en thuisbezorgen.
We zijn blij dat we weer open mogen, maar het is nog verre van een normale situatie…  … maar één ding is zeker voor de maand juni: De Heere is Corona-proof en we hebben er zin in! 
_______________________________________

Lunch:

Maandag, woensdag t/m zondag (Dinsdags zijn wij gesloten)

 • Aanschuiven kan op diverse tijden tussen 12:00 en 16:00 uur

_______________________________________

Diner:

Donderdag t/m maandag

 • Aanschuiven kan op diverse tijden tussen 17:00 en 20:15 uur