De Heere van Meijel lanceert bierpaspoort

09 March 2022
Vijf jaar geleden opende De Heere van Meijel voor het eerst haar deuren. Om dat te vieren heeft De Heere van Meijel dit jaar verschillende gave acties en evenementen in petto. Een van deze acties betreft de introductie van een heus bierpaspoort.

Maarten Philipsen, teamleider grand café en slijterij, licht toe: “We willen graag onze liefde voor bier delen met onze gasten. Dat doen we al op allerlei manieren, maar met dit unieke bierpaspoort gaan we nog een stapje verder!”

Het bierpaspoort bevat een selectie van ruim 50 speciale bieren; verdeeld over verschillende categorieën. De gast bestelt een biertje wat op het bierpaspoort staat en dat wordt afgestempeld. Zo spaart de gast gaandeweg voor de nodige verrassingen; en bij een vol paspoort ontvangt men zelfs een fles van het eigen blond bier; ‘Pauke Pluum Blond’!

Maarten gaat verder: “Aankomende vrijdag geven we de eerste exemplaren uit aan onze leden van onze ‘sociëteit’, een fanatieke groep bierliefhebbers. Daarna mag iedereen genieten van het bierpaspoort”.

Het bierpaspoort is gratis verkrijgbaar bij De Heere van Meijel. We wensen u een smakelijke reis.