Leerling kok gezocht

10 March 2023
Leerling Zelfstandig werkend kok (BBL) óf Leerling Leidinggevende keuken gezocht (BBL)

Heb jij een passie voor koken; vind je het te gek om te werken in een goed georganiseerde en uitgeruste keuken; wil je dagelijks leren van ervaren keukencollega’s; en wil je van dit alles graag later je beroep van maken?

Bij De Heere van Meijel hebben we in het schooljaar 2023-2024 weer plaats voor een leerling zelfstandig werkend kok of een leerling Leidinggevende keuken!

De keuken van De Heere van Meijel is veelzijdig. Puur, eerlijk, oprecht en robuust is waar we voor staan. Vanuit onze houtskool Josper-oven grillen we het allerlekkerste vlees, de allerlekkerste vis en groenten. Dit met alleen de beste producten natuurlijk. 

Wie zoeken wij?
De Heere van Meijel is op zoek naar een enthousiaste leerling ‘Zelfstandig werkend Kok’ (BBL) of leerling ‘Leidinggevende keuken’ (BBL). In de functie van leerling ondersteun je ons ervaren en bovenal enthousiast keukenteam bij de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Je volgt een BBL opleiding, steekt graag je handen uit de mouwen en houdt bovenal van lekker eten!

Wat bieden wij jou?
- Je komt te werken op een fantastische locatie met toffe collega’s.
- Je krijgt alle ruimte en hulp om gevraagde competenties te ontwikkelen en met positief gevolg af te ronden.
- Uiteraard wordt ook jouw mening gewaardeerd, dus ben je volwaardig sparringpartner binnen het keukenoverleg.
- Je krijgt de ruimte voor je eigen inbreng en ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
- Marktconform leerling salaris;
- En uiteraard ben je met dat alles een volwaardig lid van ons team met alle leuke dingen die daarbij horen
- Een student/medewerker die op zijn plaats zit, heeft plezier in zijn/haar werk. En alleen als je plezier in je werk hebt, kun je het maximale uit jezelf halen en groeien als persoon en in je werk. Bij De Heere van Meijel bieden wij die omgeving waarin dit kan. En als je je eenmaal als een 'vis in het water voelt' dan bestaan er altijd carrièrekansen binnen de organisatie; of we helpen je verder binnen ons netwerk van mooie Hospitality bedrijven.

Nieuwsgierig geworden en volg jij de opleiding van ‘zelfstandig werkend kok’ of ‘Leidinggevende keuken’? 

Stuur dan snel een mailtje naar rudy@deheerevanmeijel.nl en wie weet verras jij onze gasten binnenkort met de allerlekkerste gerechten!